Vermusic Festival

21/07/2018
After dark

Plé absolut al Festival Vermusic

Plé absolut al Festival VermusicAhir vam gaudir de tocar amb un ple absolut de públic .Gràcies a tot el públic per venir i gracias també a Vermut Miro, patrocinador de l’esdeveniment. Gracies Marc Moncusi per comptar amb nosaltres.

Benvingut Jordi Salvadó

20/11/2017
After dark

Hem integrat al trio un nou col·laborador. Es diu Jordi Salvadó Rius i és un percussionista d’alta qualitat. Esperem poder gaudir dels teus copets rítmics i del teu enginy musical. Benvingut.Podeu mirar la seva web ,si voleu. www. jordisalvado.com

Concert a Reus

20/11/2017
After dark

Aquestes són algunes de les fotos del bolo d’ahir a la Plaça llibertat de Reus, amb motiu de la Fira de l’oli de Siurana, en la qual va debutar el nostre percussionista Jordi Salvadó. Gran músic i gran amic.

 

Tanquem la temporada a Tryp Port Hotel

05/09/2017
After dark

El passat diumenge,  dia 27 d’agost, vam acabar la temporada de concerts a l’Tryp Port Hotel de Cambrils. Un plaer haver treballat amb vosaltres i molt especialment una afectuosa salutació a la gent que treballa a l’hotel, un servei excel·lent, amb molta qualitat humana. Fins aviat.

Concert Ermita Mare de Déu de la Roca (Mont-Roig)

05/09/2017
After dark

Aqui teniu unes fotos del passat dissabte dia 3 de setembre, tocant a l’Ermita Mare de Déu de la Roca. La terrassa de l’Ermita

estava a rebentar, no cabia una agulla. Tot va ser rodat. Gran nit. Moltes gràcies a tots per venir i també gràcies a l’Ajuntament de Mont-Roig per comptar amb nosaltres.