After Dark Trio:

After Dark neix com a duo de veu i guitarra (Rut i Cristu), a la primavera de 2014. Un any després s’incorpora el Xavier Canyissà, sr. Kanyi, amb el contrabaix. La seva aportació dóna al grup un aire nou, més consistent i ferm. La seva influència musical fa que els temes agafin un aire més a prop del jazz, produint així una barreja força interessant.
La nostra música es nodreix del pop anglosaxó amb influències del jazz, del blues, del rock… El nostre so és la conseqüència de músics formats en diferents disciplines. Versionem temes clàssics del pop, del rock, així com també de la música negra (soul, jazz i blues), donant-los un aire propi.

Des d’aleshores hem tocat a diferents espais d’àmbit cultural, diferents events i celebracions: Centre d’Art Cal Massó de Reus, a la darrera edició del Ganxet Pintxo de Reus, al Centre Comercial el Pallol, a la Festa de la Primavera Vintage de Reus, a la Funifira de Gelida, i a altres tipus d’events (cates de vi, fires de productes gastronòmics), així com a celebracions particulars a domicilis privats i a restaurants ( casaments, aniversaris, sopars d’empresa, sopars-espectacle, etc…), per tot el territori català. També han col·laborat amb l’Escola d’Art I disseny de Reus, musicant un projecte-documental.

Rut Enguita (veu): actriu, cantant i rapsoda. Formada en Voice kraft (Estill Voice Training System) per Helen Rowson. Actriu i cantant a diferents espectacles teatrals i de cabaret. Enregistra diversos treballs d’espectacles teatrals i de estàndards de jazz. Forma part de diferents espectacles poètico-musicals del cantautor del Priorat Jesús Fusté.

after dark trio grupo de covers tarragona reus barcelona versions pop rock música boda directe acústica
Cristo Luceno

Cristo Luceno: guitarrista I arranjador d’ After Dark Trio. Músic format en diferents disciplines, amb una llarga trajectòria com a guitarrista de pop-rock. Ha format part de diferents grups: Sklat, Criteria, The Mad Makers, The Harry Callahan Band, Ariel Santamaria i la Banda…, entre d’altres. Enregistra diferents àlbums dins del gènere rock. Gran aficionat al flamenco, ha col·laborat amb diferents grups musicant poems de Lorca, i amb el quadre flamenc Arte y compás.

Xavier Canyissà: contrabaixista i arranjador d’After Dark Trio. Músic amb una dilatada carrera, ha format part de grups com Frisco, Criteria, Sinhom (Lleida), The Mad Makers, La Padrina, i Ariel Santamaria i la Banda…, entre d’altres, com a baixista. Com a contrabaixista també ha tocat amb bandes com Gipsy Swing Trio i Jerôme Fraissenet. Actualment és el baixista del cantautor reusenc Miquel Vilella. Multiinstrumentista i productor.

after dark trio grupo de covers tarragona reus barcelona versions pop rock música boda directe acústica