After Dark:

After Dark neix com a duo de veu i guitarra (Rut i Cristu), a la primavera de 2014. Un any després s’incorpora el Xavier Canyissà, sr. Kanyi, amb el contrabaix. La seva aportació dóna al grup un aire nou, més consistent i ferm. La seva influència musical fa que els temes agafin un aire més a prop del jazz, produint així una barreja força interessant. A finals del 2017 s’afegeix a la formació Jordi Salvadó Rius, conegut percussionista reusenc. La seva formació com a músic passa pel rock, la música clàssica i el flamenc, aportant al grup més solidesa rítmica.
La nostra música es nodreix del pop anglosaxó amb influències del jazz, del blues, del rock… El nostre so és la conseqüència de músics formats en diferents disciplines. Versionem temes clàssics del pop, del rock, així com també de la música negra (soul, jazz i blues), donant-los un aire propi.

Des d’aleshores hem tocat a diferents espais d’àmbit cultural, diferents events i celebracions: Centre d’Art Cal Massó de Reus, a la darrera edició del Ganxet Pintxo de Reus, al Centre Comercial el Pallol, a la Festa de la Primavera Vintage de Reus, a la Funifira de Gelida, i a altres tipus d’events (cates de vi, fires de productes gastronòmics), així com a celebracions particulars a domicilis privats i a restaurants ( casaments, aniversaris, sopars d’empresa, sopars-espectacle, etc…), per tot el territori català. També han col·laborat amb l’Escola d’Art I disseny de Reus, musicant un projecte-documental.

Rut Enguita (veu): actriu, cantant i rapsoda. Formada en Voice kraft (Estill Voice Training System) per Helen Rowson. Actriu i cantant a diferents espectacles teatrals i de cabaret. Enregistra diversos treballs d’espectacles teatrals i de estàndards de jazz. Forma part de diferents espectacles poètico-musicals del cantautor del Priorat Jesús Fusté.

after dark trio grupo de covers tarragona reus barcelona versions pop rock música boda directe acústica
Cristo Luceno

Cristo Luceno: guitarrista I arranjador d’ After Dark Trio. Músic format en diferents disciplines, amb una llarga trajectòria com a guitarrista de pop-rock. Ha format part de diferents grups: Sklat, Criteria, The Mad Makers, The Harry Callahan Band, Ariel Santamaria i la Banda…, entre d’altres. Enregistra diferents àlbums dins del gènere rock. Gran aficionat al flamenco, ha col·laborat amb diferents grups musicant poems de Lorca, i amb el quadre flamenc Arte y compás.

Xavier Canyissà: contrabaixista i arranjador d’After Dark Trio. Músic amb una dilatada carrera, ha format part de grups com Frisco, Criteria, Sinhom (Lleida), The Mad Makers, La Padrina, i Ariel Santamaria i la Banda…, entre d’altres, com a baixista. Com a contrabaixista també ha tocat amb bandes com Gipsy Swing Trio i Jerôme Fraissenet. Actualment és el baixista del cantautor reusenc Miquel Vilella. Multiinstrumentista i productor.

after dark trio grupo de covers tarragona reus barcelona versions pop rock música boda directe acústica

Jordi Salvado: Percussió

Des de 2004 tocant per a ballets diversos: M. Carme Fraga, Kiko Moreno, Centre de Lectura de Reus, Meritxell Puvill, Núria Díez,Latiendo flamenco o Compañía Tato Romero.Des de 2004 membre d’Alquimia flamenco, oferint espectacles diversos a Catalunya, Navarra i França.Percussionista acompanyant d’artistes diversos: Francis Núñez, Óscar Portugués, Lídia Giráldez, Luis Oya, Fusion of Elements o la cantaora Luisa Márquez.El 2011 percussionista a la masterclass d’Antonio Canales a Tarragona.Des de 2012 membre del trio de música clàssica catalana amb tocs de flamenc, Brull-Salvadó-Mor, amb repertori de Granados, Albéniz, Nin-Culmell, Amargós, Oltra, Pagès-Corella, Humet…Des de 1990, classes a Àctua i Músics&clàssics de Reus, amb Xavier Masjoan i Kike Colmenar.Taller de músics de Barcelona amb Àlex Ventura, Quim Solé i Xavier Maureta.Escola de Música Municipal de La Selva del Camp, amb Quim Solé.Gravació de diferents àlbums amb formacions i autors diversos.Amb Actor Secundario Bob aparicions a Cadena10040-TV, MTV, Sol Música.Membre de la banda en directe del programa EL MAGATZEM a Canal Reus TV. 2000-2002.Amb Fito Luri gravació dels discos Zoòtrop (2009), 1440 bioritmes (2012), Reus-La Mussara-Cassiopea (directe, 2015) i Planetes Càlids (Kasba Music, 2017).El 2017 gravació de So de lluna, el disc de Pe-Ta-Ca (Petit Taller de Cançons), amb temes com Obre els ulls o Mirall de pau.